Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Bedrijfnieuws
Thuis Productenbiomassastoomketel

20 de BiomassaStoomketel van de ton Multibrandstof, de Boiler van de Kettingsrooster voor Textielfabriek

China Henan Yuanda Boiler Co., Ltd. certificaten
China Henan Yuanda Boiler Co., Ltd. certificaten
De dienst van de Yuandaboiler is zo goed, vooral de verkoop dame Kara, wanneer ik om iets detailleer over boiler vraag, verklaart zij altijd en antwoordt online.

—— Kahramon

Het Bedrijf van de Yuandaboiler met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverde in time en aardig

—— Martin

Dank voor uw goede naverkoopdienst. Uitstekende een opleiding en technologie steunhulp.

—— Juan

Ik ben online Chatten Nu

20 de BiomassaStoomketel van de ton Multibrandstof, de Boiler van de Kettingsrooster voor Textielfabriek

20 Ton Multi Fuel Biomass Steam Boiler , Chain Grate Boiler For Textile Factory
20 Ton Multi Fuel Biomass Steam Boiler , Chain Grate Boiler For Textile Factory

Grote Afbeelding :  20 de BiomassaStoomketel van de ton Multibrandstof, de Boiler van de Kettingsrooster voor Textielfabriek

Productdetails:

Plaats van herkomst: Henan, China
Merknaam: Yuanda Boiler
Certificering: BV, CE, GB, ASME
Modelnummer: DZL-de boiler van de kettingsrooster

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 sets
Prijs: Contact us now!
Verpakking Details: Professionele houten doos voor boilertoebehoren en naakte verpakking voor boilerlichaam, leveringsve
Levertijd: 15 werkdagen na betaling
Betalingscondities: T/T, D/A, L/C, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200Sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: 20Ton de multi van de de Stoomketelketting van de Brandstofbiomassa Rooster Boielr voor Textielfabri beschikbare brandstof: Biomassakorrels, pindashells, rijstschil, palmolieshells
Boilercapaciteit: 20 TPH, 20 ton/uur Boilerdruk: 10bar, 15bar, 20bar
Boilertype: Het automatische kettingsrooster lopen Boilerstructuur: Enige trommel en fire-water buisboiler
Opeartion: Automatische chian rooster Materiaal: standaard
Hoog licht:

industrial biomass boiler

,

biomass fired boiler

 

20 de BiomassaStoomketel van de ton Multibrandstof, de Boiler van de Kettingsrooster voor Textielfabriek

 

Beschrijving


DZL-In brand gestoken De Stoomketeleigenschappen van de Kettingsrooster Biomassa:

1. Het lichaam keurt enig trommelstructuur, van de waterbuis en van de brand buis gemengd ontwerp, volledige lay-out van goed het verwarmen van oppervlakte en hoge thermische efficiency;
2. Gemechaniseerde verbranding;
3. Milieuvriendelijk en energie - besparing;
4. Volledige helpers en hoge zelf-controle;
5. Het lichaam en de basis worden afzonderlijk geleverd.
6. De installatiecyclus is kort en de installatiekosten zijn laag.
7. Boilercapaciteit van 1-35ton/hr, of 0.7-24.5MW, druk van 7-25bar.
8. Het Multi-fuel in brand gestoken branden, met kolen gestookt, hout, in brand gestoken schil en huisvuil, in brand gestoken biomassabrandstof.

 

De eigenschappen van boilersturcture

 

1. Goedkeurend het automatische schroef voeden, met redelijke tweede luchttechnologie en halve gasvormingsstructuur
helpend brandstof die, kan de thermische efficiency bereiken meer dan 90% volledig verbranden. Stabiele vlam, die stoom voorzichtig produceren.
2. De fundamentele dichtheid van stofemissies is laag: Het volume van de met kolen gestookte stoomketel is groot en er is een apparaat van de stofscheiding, zodat zal de fundamentele dichtheid van stofemissies gecontroleerde veel lager dan de toegestane norm zijn.
3. Controlesysteem: Installerend microcomputer om met één-knoop te werken, plaatsen de mensen enkel het proces, en het kan automatisch tijdens de werkende tijd werken. Zodra om het even welke abnormale situatie om te gebeuren, automatisch ophoudend met correct-licht alarm, en richtend aan de mislukkingscode, zodat het tijd bespaart te handhaven.
4. Ons beschermd apparaat is veilig en betrouwbaar. Selecterend superieur drukcontrolemechanisme, veiligheidsklep, laag wateralarm, overdrukalarm, over--temperatuuralarm om boilers te maken veilig werken.
5. Het verwarmen snel: Er zijn vele spiraalvormige gasslangen in de boiler en bijna kan de helft van met kolen gestookte stoomketelshell worden verwarmd, zodat kan de temperatuur omhoog spoedig.
6. Het is eenvoudig om slakken schoon te maken slechts na het branden van voltooiing.

 

Technische parameter van boiler 

 

Boilermodel Capaciteit Druk De temperaturen van het voerwater. Stoomtemperaturen. Actief roostergebied Ontwerpefficiency Brandstof consump Leveringswijze
t/h MPa % Kg/u
Dzl1-1,0-AII 1 1 20 184 1.85 80 118 Pakket
Dzl2-1,25-AII 2 1.25 20 194 3.4 80 238 Pakket
Dzl4-1,25-AII 4 1.25 60 194 5.18 80 472 Pakket
Dzl6-1,25-AII 6 1.25 60 194 7.55 80 685 Pakket
Dzl10-1,25-AII 10 1.25 105 194 12 80 1128 Geassembleerd
Dzl15-1,25-AII 15 1.25 105 194 18 81 1698 Geassembleerd
Dzl20-1,25-AII 20 1.25 105 194 22.9 81 2241 Geassembleerd en semi-Geassembleerd
Dzl30-1,25-AII 30 1.25 105 194 27.5 81 3380 Semi-geassembleerd
Dzl40-1,25-AII 40 1.25 105 194 34.5 81 4481 Semi-geassembleerd

 

De uitvoerlanden voor verwijzing

 

de uitvoer naar Ivoorkust Szl8-1,25-t Onze klant van Ivoorkust kocht één vastgestelde in brand gestoken stoomketel van 8ton biomassa, het werk voor hun Textielfabriek.
de uitvoer naar Mongolië Dzl4-1,25-AII DZL de met kolen gestookte stoomketel zal zijn deliveried aan Mongolië, heeft onze klant een dierlijk voedsel makend fabriek, vereist dit boilerwerk voor opzettelijk proces.
de uitvoer naar Senegal Dzl4-1,25-t De in brand gestoken uitvoer van DZL 4ton biomassa naar Senegal
de uitvoer naar Zuid-Afrika Dzl4-1,25-t In brand gestoken de biomassa van DZL zal 4ton deliveried aan Zuid-Afrika zijn, kwamen zij om onze fabriek voordien te bezoeken.
de uitvoer naar Thailand Szl15-1,25-AII Onze klant heeft een grote textielfabriek, van plan is om de oude boiler te ruilen, flied ons verkoopteam aan Thailand, kwam aan de onderhandeling van de klantenplaats voor nadere informatie, dan dealed voor de met kolen gestookte SZL van 15ton modelboiler.

 

De toepassingsindustrie

 

Voedselindustrie

de stoomketel voor voedsel & drank de industrie wordt gebruikt in de processen van distillatie, sterilisatie, desinfecteert, en extractie die, die enz. drogen genezen. De boiler zou schoon moeten zijn en de milieubescherming, zodat het is beter om de schone energie als brandstof, zoals aardgas, biomassabrandstof, en elektriciteit te gebruiken.

 

De geschikte boiler zou de horizontale boiler met gas van de de brandbuis van de typeolie, de biomassa kunnen zijn in brand gestoken boiler van de het waterbuis van de kettingsrooster. Tijdens het proces van distillatie, desinfecteer, het drogen, sterilisatie en genezend in voedselverwerkende industrie, is de industriële stoomketel het significante het verwarmen materiaal.).

Brouwerij/Brouwerij

In brouwerij, wordt de stoom gebruikt voor het drogen van groen mout, gelatinerende/saccharifing grondstoffen, kokend wort, vergistend bier, en het pasteuriseren van flessen. Anders, wordt het warme water ook gebruikt voor sanitization.

 

Over het algemeen die, is de stoomketel met 0.5ton~2ton-capaciteit genoeg voor een brouwerij, terwijl, op de productiecapaciteit wordt gebaseerd, de stoomcapaciteit een weinig verschillend is. De Yuandaboiler verstrekt diverse modellen van industrieel stoomketel en warm water die noodzakelijk voor de brouwerij. 

 

Suikermolen

In suikermolen, de stoom een belangrijke rol voor de processen speelt om te verwarmen, gelatinering, en zet in suiker om. De nodig temperatuur is van ongeveer 30℃ aan 80℃.

 

Er is een het verwarmen materiaal onder de brijketel, gaat de stoom in het het verwarmen materiaal binnen en verwarmt dan de grondstof in brijketel. De stoomketel wordt gebruikt voor het verwarmen, gelatinering, en in suiker omzet, enz.-het Verwarmen is het materiaal uitgerust die onder brijketel, en dan gaat de stoom door boiler wordt geproduceerd in het het verwarmen materiaal binnen, en verwarmt dan de grondstoffen voor zetmeelhydrolyse.

 

 

Rijstfabrikant

In rijstfabrikant, wordt de industriële stoomketel gebruikt voor zetmeel liquidatie en het kleven. De nodig stoomdruk is tussen 0.3MPa en 0.6MPa.

 

De beste brandstof voor stoomketel is rijstschil, die kosten kan besparen. Bevestigden de producten verschillende types van de Yuandaboiler van de boilers van de rijstschil, met inbegrip van zowel horizontaal type als verticale typeboilers met kettingsrooster, bewegende rooster, rooster, en vergeldende rooster.

 

 

Textielindustrie

De industriële boiler speelt een belangrijke rol in de textielindustrie, wordt de stoomketel gebruikt voor verschillende processen, zoals het verven en het drogen, en steunt het gebruik van het resing van het eindigen stenter, vervende machine, drogende ruimte, en het mengen zich molen, enz. De nodig temperatuur van textielproces is 60~180℃.

 

De Yuandaboiler ontwikkelde een brede waaier van industriële boilers die voor de textielindustrie zouden kunnen worden gebruikt. Tijdens het proces om in de textielindustrie te verven en te drogen, speelt de stoom een belangrijke rol, wordt de industriële boilers gebruikt gecombineerd met het resing van het eindigen stenter, vervende machine, drogende ruimte en het mengen van miljoen. 

 

Contactgegevens
Henan Yuanda Boiler Co., Ltd.

Contactpersoon: Luna

Tel.: 86-18236951735

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)